Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Aquapanel
Αρχική Σελίδα   |   Φόρμα Επικοινωνίας  |   Τηλ.: 6944747267   Απαιτείστε το τέλειο και κερδίστε σε ποιότητα, εξυπηρέτηση και αισθητική ! Greek  
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
    Ανακαινίσεις
    Ενεργειακά Τζάκια
    Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων
    Χωρίσματα γυψοσανίδας
    Γύψινες διακοσμήσεις
    Ψευδοροφές
    Μονώσεις
    Χρωματισμοί
    Ειδικές Κατασκευές
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    Δοκοί - Σποτ - Κρυφός       Φωτισμός
    Εξωτερικά Χωρίσματα       Τσιμεντοσανίδας
    Επενδύσεις με γυψοσανίδες
    Θερμοπρόσοψη
    Καμάρες
    Κορνίζες - Λευκά Τσιμέντα
    Τζάκια
    Ψευδοροφές
    Ψευδοροφές Μπάνιου
       Aquapanel
 

Η τεχνολογία δόμησης με τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL® ήδη χρησιμοποιείται ευρέως στο σχεδιασμό και στην κατασκευή κτιρίων σε όλη την Ευρώπη για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Το Σύστημα AQUAPANEL® Cement Board προσφέρει στους μηχανικούς, κατασκευαστές και ιδιώτες μια πιστοποιημένη εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών κατασκευών, αφού παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως αξιοπιστία, ευκολία κατασκευής, μεγάλες μηχανικές αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής.

Στο τεχνικό αυτό εγχειρίδιο αναλύεται η τεχνική εφαρμογή του Συστήματος AQUAPANEL® Outdoor για εξωτερικούς χώρους και η τεχνική εφαρμογή του Συστήματος AQUAPANEL® Indoor για εσωτερικούς χώρους.

Knauf USG Systems – ο ηγέτης της αγοράς

Το Σύστημα Δόμησης με τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL® Cement Board παράγεται από την Knauf USG Systems και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για όλους τους τύπους κατασκευών. Η Knauf USG Systems είναι η κοινοπραξία μεταξύ της Knauf και της USG, δύο ηγετικών και καθιερωμένων παραγωγών δομικών υλικών για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.

Ως ο κυριότερος προμηθευτής τσιμεντοσανίδας στην Ευρώπη, η Knauf USG Systems έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη καινοτομικών δομικών υλικών. Οι τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL® πλέον χρησιμοποιούνται σε εσωτερικές, εξωτερικές επιφάνειες ή εφαρμογές δαπέδων, σε όλη την Ευρώπη, καθώς είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικές κατασκευές.

 
Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 

Copyright © 2008 Κατασκευή Ιστοσελίδας News4tech.com