Ενεργειακη Αναβαθμιση Κτιριων

Ενεργειακη Αναβαθμιση Κτιριων Αθηνα


Για Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων σε Αθήνα & Αττική καλέστε μας στο 694 474 72 67.

Αναλαμβάνουμε θερμοπροσόψεις για αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας σας. Χρησιμοποιούμε διογκωμένη / εξηλλασμένη πολυστερίνη και εφαρμόζουμε τα πρωτόκολλα των παραγωγών σε κάθε περίπτωση. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε
κτιρίου και τις απαιτήσεις σας, σας προτείνουμε διαφορετικές επιλογές καλύπτοντας κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.

Η Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων (ή αλλιώς θερμομόνωση) είναι σημαντικό μέτρο για την εξοικονόμηση ενέργειας είτε μένετε στην Αθήνα ή στο ευρύτερο λεκανοπέδιο της Αττικής. Η βελτίωσή της οδηγεί σε μείωση της απώλειας και αντιστοίχως κατανάλωσης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης, όπως καυστήρες, καλοριφέρ, κλιματιστικά ή άλλα σώματα ψύξης-θέρμανσης και βοηθά στην ταχεία ανάκτηση της θερμοκρασίας του χώρου.

Η μείωση του κόστους λειτουργίας σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια χρήση ενός κτιρίου οδηγεί στη βέλτιστη επένδυση των χρημάτων. Ένας χώρος κατοικίας με υψηλές προδιαγραφές για άνεση διαμονής, είναι πάντα ελκυστικός για τους μελλοντικούς αγοραστές ή τους ενοίκους. Ο παράγοντας αυτός θα παίζει μελλοντικά όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη διαμόρφωση της εμπορικής αξίας ενός κτιρίου.

Ιδιαίτερα λόγω της εκρηκτικής αύξησης των τιμών του πετρελαίου και φυσικού αερίου, η θερμομόνωση είναι μεγάλης σπουδαιότητας και γίνεται ακόμη σημαντικότερη με την θέσπιση του ενεργειακού πιστοποιητικού που αφορά τα κτίρια.

Σχετικές έννοιες: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνια


ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Θέλετε να λάβετε προσφορά για Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

6 + 10 =